kotiliesi

torstai 18. elokuuta 2011

Kasvis-broiler keitto


Näin syksyn edetessä on ilo käyttää halpoja ja hyviä kasviksia ruokiin. Jo ne tutuksikin tulleet ruoat saa maistumaan aivan erille kun lisää hieman kasvista joukkoon.

Nukuttelen tässä viittä hoitolasta juuri ja mies lähti viemään kahta kerhoon. Hiljaisuus iski kuin seinä, tuntuu niin oudolta kaiken aamun hälyn jälkeen. Hetken päästä ilmestyy eskarilainen ja meidän oma kolmas luokkalainen ja neljäsluokkalainen tulee tunnin päästä kun nuo ekat on kotiutuneen.
Iso poika pääsee koulustaan kotiin vasta siksi kun viideltä on hoidokit haettu koteihinsa.

1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
400 g hunajamarinoitua broilersuikaletta
1 l vettä
 2 kanaliemikuutiota
1 rkl currya
1 tl suolaa
1 rkl paprikamaustetta
n. 50 g tacosulatejuustoa
10 cm kesäkurpitsaa
1 iso porkkana
1/4 osa kaalia

Ruskista broitsusuikaleet ja sipuli silppu padassa.
Lisää vesi ja mausteet sekä kanaliemikuutiot. Sekoita joukkoon myös sulatejuusto sekä raastetut kesäkurpitsa, porkkana ja kaali. Anna hautua kasvisten kypsäksi.
Maista ruoan maku ja ei kun syömään.



2 kommenttia:

  1. Teidän tuvassa on kyllä huiput herkut :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sirpa.
    Välillä herkkuja ja joskus aivan arki pöperöitä, mutta onneksi on niin ihania syöjiä, että kaikki kelpaa.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)