maanantai 8. elokuuta 2011

Juustoinen hirvenjauhelihakastike


Viikonloppuna tein taas hirvenjauhelihasta meille ruokaa tällä kertaa vuorossa oli jauhelihakastike. Kyllä olikin herkullista. Toki tämän saman voi tehdä muustakin jauhelihasta ja varmasti on takuu hyvää...

400 g hirvenjauhelihaa
1 iso sipuli
2/3 dl vehnäjauhoja
loraus soijakastiketta ja balsamico-kastiketta
250 g paseerattua tomaattia
vajaa 1 l vettä
n. 50 g parmesaania (kova reuna on tähän hyvää saa sulaa kastiin pikkuhiljaa)
50 g sulatejuustoa
basilikaa
1 1/2 tl suolaa
valkopippuria

Ruskista jauheliha ja sipuli silppu pannulla. Lisää vehnäjauhot joukkoon.  Kaada vesi sekaan paseerattu tomaattisose.Lisää juustot joukkoon. Mausta ja anna muhia jälki lämmöllä noin puolisen tuntia ennen syömistä.
Meillä tätä herkkua syötiin spagetin kera, mutta kukaan ei kiellä keittämästä kunnon pottuja tämän kastin kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)