perjantai 5. elokuuta 2011

Broilermakaronilaatikko


Meillä on täällä Tupun tuvassa tai oikeammin koko torpassa ollut vilinää ja vilskettä. Ensin päivät hoitolasten kanssa ja illat kauppoja keirrellessä ja tavaroita haaliessa.
Eilen entiset hoitolapset ja heidän vanhempansa haki tyttömme heille kyläilemään ja me illalla haimme väsyneet lapset kotiin. Riemu ja ilo oli suunnaton kun saivat vilistää ja uida mielin määrin.
Illalla oli sitten jo itsekin kotiin päästessä niin väsynyt, ettei nukkumattia paljoa joutunut houkuttelemaan, kaatui vain petiin ja sillä selvä.

Tässä taas tälläinen helppo ruoka broilerkastikkeesta kehiteltynä. Aina kun ei viitsi ja tahdo syödä samaa ruokaa montaa päivää, silloin vain aivonystyrät töihin ja suunnittelemaan jatko toimenpiteitä ;)


6 dl keitettyä makaroonia
200 g kookosmaitoa
2 dl juustoraastetta
1/2 tl suolaa
juustoa pintaan


Sekoita broilerkastiin kookosmaito ja juustoraaste sekä suolaa tarviittaessa. Kaada uunivuokaan makaronien kanssa ja sekoita huolella. Juustoraastetta pintaan ja uuniin paistumaan 225 asteeseen niin, että pinta tulee kauniin kullan keltaiseksi.


2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)

Onni viikonloppua ja viikonruokalistaa

Ihana Onni viikonloppu alkaa taasen olla pikkuhiljaa viittä vaille taputeltu. Syömme vielä päivällisen ja sitten lähdemme käymään kyläilemäs...