keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Possua ja nuudelia


Nyt on juuressesonki kuumimmillaan! Tuhlaa kauden juureksia surutta vaikka tähän wok tyyppiseen ruokaa. Juuresten lisääminen ruokaan on oivallisen helppo tapa pienentää ruoan energiatiheyttä. Maut yllättävät herkullisuudellaan, ja ateria kevenee kun huomaamatta.


150 g nuudelia
300 g possun suikalelihaa
1 pieni paprika
1/2  kesäkurpitsaa
2 porkkanaa
2 rkl rypsiöljyä
4 rkl soijakastiketta
2 rkl siirappia
suolaa
2 rkl balsamicoa
mustapippuria

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä.
Kuutio paprika, leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna tilkka öljyä padassa. Kypsennä ensin lihasuikaleet ja sitten kasvikset sen verran, että jäävät rapeiksi.
Lisää pataan nuudelit. Mausta soijakastikkeella, siirapilla ja suolalla. Kuumenna ruoka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)