kotiliesi

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Pitsi verho oveenTänään on  jo loman tuntua hoidossa on neljä lasta ja kaikki isoja ei tarvitse vahtia ulkona.
Niinpä lasten pelatessa Afrikatähteä ja minä sivusilmällä ohjeita kertoen, sain vihdoin tämän pitsi verhon virkattua valmiiksi. (Nyt on kyllä kudottava välillä, etusormi on ihan kipeänä virkkaamisesta.)
Minun piti niin ottaa kuva miltä vanha oven verho näytti, mutta niinpä vain unohdin. Voitte vain kuvitella vaaleanpunaisen kaupan pitsikapan joka oli niiteillä kiinnitetty ikkunan karmiin.

Leiriläiset ja risteilyllä olija saapuivat eilen kotiin. Lapset olivat väsyneitä mutta onnellisia. Kaikillla oli matkat ja retket mennyt hyvin. Mitä nyt rakkoja oli hieman jaloissa kun leiriläiset olivat painaneet rokseilla koko sportti-leirin läpi.
Pyykkivuori odottaa äitiä kellarissa :)) Kaksikoneellista olen jo tänään pessyt mutta vielä täytyy yksi koneellinen pyöräyttää.

Rakas mieheni leikkaa juuri pensas-aitaa ulkona.  Nyt on saatava ruoka päytään mies kävi ilmoittamassa, että nälkä on ja kova.


Oli hieman hankala kuvattava, kun tuota valoa oli kellarissa hieman niukasti ja lasista taas paistoi päivänvalo. Mutta tässä tämä nyt kuitenkin on paikallaan.


7 kommenttia:

 1. On kaunis verho, en kyllä sais koskaan tuomosta tehtyä. Tuo virkkaus kun on vähän hakusessa:) Oletko saanut multa s- postia?

  Mukavaa maanantaita.

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti verho !
  On siinä tekemistä ollutkin, kun on noin leveä malli !

  Tuo vehojen kuvaaminen ikkunassa on minullekin hankalaa !

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis verho! Minäkin olen haaveillut verhon virkkaamisesta, mutta luulen, ettei kärsivällisyyteni riitä siihen vielä pitkiin aikoihin...

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille kommenteistanne.
  Kyllä täytyy myöntää, että meinasi kärsivällisyys loppua ennen viimmeisiä kierroksia, kun lanka ei meinannut loppua millään ja ajattelin virkkaavani koko rullan pois ;)
  Mutta kyllä se siitä sitten lopulta, parin hikipisaran ja kovettuneen etusormen kera lopulta tuli tehtyä.

  VastaaPoista
 5. Kivan näköinen verho ja kyllä meikäkin välillä ihmettelee, miten kuvataan :). Kamera on armoton...

  VastaaPoista
 6. Kannattaa koittaa ottaa paikallaan verhoista kuvia ulkoa päin. Onnistuu paremmin kun vastavaloon :-) Varsinkin oven verhot onnistuu sillain paremmin.

  Mistä sää ton mallin sait? Onnistusko saada tosta jotain ohjeita? Tahtoisin niin keittiöön tollasen!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)