kotiliesi

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kanttarellipasta


Tervetuloa Tupun tupaan Aikatherine ja Elisa Girs. On ilo saada uusia ystäviä joukkoomme.

Olette varmaan ihmetelleet, että mikäs nyt kun ei Tupusta kuulu mitään. Mutta siihen on syynsä, loukkasin jalkani siivotessani kellarin rappusia ja yksi päivä meni lääkäristä toiseen rampatessa ja keskussairaalassa kuvia otettaessa. Onneksi päästiin säikähdyksellä nivelsiteen vain on venyneet kolmen viikon päästä pitäisi jalka olla entisen lainen.

Meille tuli eilen vieraita ja niitä kestitessä ja jutustellessa on aika mennyt niin rattoisasti, ettei tätä netti elämää ole paljon kerennyt miettimään.
Herkkuja on syöty ja hauskaa on ollut.
Tänään olemme puolilta päivin lähdössä Rajaniemeen veneseuran tukikohtaan uimaan ja grillailemaan. Se on jalallenikin hyväksi kun tytöt pääsee uimaan ja äiti saa laittaa ketarat taivasta kohti ja nauttia viimmeisistä kesäloma päivistä. Illalla käännämme auton taas kohti Tamperetta ja pääsemme köllimään omaan sänkyyn.

Tämän reseptin sain sähköpostiini viimme viikolla ja pakkohan tätä oli kokeilla ja oli kyllä niin herkullista, että...Paista kanttarellit runsaassa voissa mehut pois ja aikas pieniksi pilkottuna. Sekaan punasipulia ja sitä normisipulia.  Pilko pekonia pieniksi ja paista myös rasvaa pois. Vatkaa 3 munankeltuiasta rikki ja lisää 2 dl kermaa sekaan. 150 grammaa parmesanjauhetta sekaan ja mausta hieman mustapippurilla.
Kaada liuos keltavahvero-pekoniseokseen. Lämmitä hieman, melkein kuumaksi.
Keitä pastaa aldente vahvuudelksi. Tarvitsee olla napakka hampaille.Sekoita niin, että kastike ja pasta yhdistyy kaikkialla.
Kun koostumus on hyvä niin mätä lautaselle. Melkein kuin miilunpolttajan spagettia mutta vain Kantarelli versiona.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)