keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Jauheliha-kasvispata

Olemme saaneet keskuuteemme uuden lukijan, kiitos Riitta sinulle.

Tänään Tupun tuvassa on makunystyröitä kutkuttavan hyvät tuoksut. Pian pääsemme maistelemaan jauhelihapataa.
Tässä ruoassa tulevat esiin niin silmänilo kuin hyvä maku.

2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 kesäkurpitsa
1 tlk tomaattimurskaa
1 rkl basilikaa
2 tl suolaa
mustapippuri ruohetta
 1 tl chilijauhetta


Kuori ja hienonna sipulit. Kuutio paprikat ja kesäkurpitsa. Paista jauheliha padassa. Lisää sipulit. Lisää myös paprikat, kesäkurpitsa ja tomaattimurska sekä mausteet. Kypsennä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen ja tarjoile riisin kanssa.



4 kommenttia:

  1. Ihana Living myy noita neulonta laukkuja <3

    VastaaPoista
  2. Maistuisi täälläkin tuollainen pataruoka. Teen joku päivä tätä. Minä odottelen broileriruoan kanssa syöjiä kotia...

    VastaaPoista
  3. Juu, hyvää ja helppo tekoista ja vielä niin maittavaa..

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)