kotiliesi

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ihana äiti?... ja pinaattiletutTein ylläriksi iltapalaksi pinaattilettuja. Ohje sama kuin aina ennenkin eli täältä löytyy.
Sain juuri letut valmiiksi niin mies ilmoitti, että lähdemme ostamaan arkkupakastinta. Niinpä huusin vain lapsille yläkertaan, että iltapala odottaa pöydällä, iskä ja äiti lähtee käymään kaupoilla. Rappuset vain rytisi ja lapset juoksivat katsomaan mitä oli tarjolla.
Voi sitä riemua, kun äitikin kehuttiin niin ihanaksi äidiksi.
Kuva nyt on mikä on, kun tuli kiirus lähteä mies kun odotti jo autossa.
Nyt on sitten pakastin ostettu ja saan alkaa täytellä sitä raparpereillä, marjoilla ja syksymmällä ompuilla.

8 kommenttia:

 1. Pinaattiletut ovatkin mahtava iltapala! =) Meillä on ollut ohjelmassa jääkaapin ja pakastimen sulattelua. Nyt on taas hyvä säilöä marjat sulatettuun pakastimeen!

  VastaaPoista
 2. Saitteko pakastimen hyvästä tarjouksesta?
  Joka tapauksessa erittäin kannattava ostos.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi :) tulin vastavierailulle ja täällähän on ihania ruokaohjeita ja monenlaista kivaa, pitää tulla uudestaankin :)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin tykätään pinaattiletuista :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Meillä lasten lemppariletut ovat nokkoslettuja. Täytyykin käydä kurkkaamassa vieläköhän pihalta löytyisi lettutarpeita.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille teille ihanista kommenteista ja Sirkulle tästä tuli nyt kakkos pakasteemme sellainen pieni arkkupakaste tuonne kellariin. Kaappipakasteeni tuntuu aina tursuavan yli joten oli pakko saada sadolle oma pakastin.
  Vertailimme hinnat netissä ja koitimme ostaa huokeimman, mutta kaupasta pois päästyämme hoksasimme, että Prismassakin olisi ollut pakasteita ja sinne mennessä totesimme , että huokeaan hintaan. Menetimme nyt parikymppiä +bonukset. Kyllä vähän harmittaa.

  VastaaPoista
 8. Minä olen tehnyt pinaattipannukakkua ja se on kyllä hyvää. Olen vaan laiska paistelemaan lättyjä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)