kotiliesi

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Avokado-pepperoni tahna


Ilta napostelulle tein herkullisia, leipäsiä. Nämä kävisi mitä hyvemmin  tehdä palttoon napeista, mutta ostin tällä kertaa valkosipuliruissipsejä ja kyllä tulikin herkullisia.
Ainut huono puoli näissä leipäsissä on, että pohja kostuu nopeasti ja siksi ne on syötävä nopeasti ;)
Tämän ihanan ohjeen bongasin Koto living sivuilta, hieman mukaeltuna tosin, koska unohdin chilit kauppaan ja lähi kaupassamme oli vain vihreää säilyke pepperonia.

Olemme olleet aamu päivän alennusmyynneissä ostelemassa lapsukaisille vaatteita. Löytyikin ihmeen kivuttomasti.
Jatkoimme mieheni kanssa ostos kierrosta, vietyämme lapset uima rannalle. Nyt on jalat ihan sippi.  Mutta iloinen mieli tuli, kun saatiin yläkertaan oma imuri ja uusi roskis vaunu.Ym. ym.

3 avokadoa
sitruunan mehua
3 rkl kermaviiliä
3 mietoa pepperonia
merisuolaa
mustapippuria
tomaattia


Kuori avokadot . Muussaa avokadot haarukalla ja purista sitruuna mehu joukkoon (näin avokadot ei tummene). Silppua pepperoni siemenineen ja laita avokadot joukkoon. Lisää kermaviili. Lisää suola maun mukaan. Leikkaa tomaatit koristeeksi.




4 kommenttia:

  1. Tuota täytyykin kokeilla. En tykkää avokadon mausta nutta se olisi niin terveellistä syötävää. Chili tai peperoni antaa varmaan sopivasti potkua :)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpäs hyvältä, ihan pakko kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Kivoja pikkunaposteltavia. Avovadoa tulee käytettyä hurjan vhän, vaikka periaatteessa siitä tykätään. Jonkin verran tuota kostumisasiaa voi kiertää sillä että laittaa pienen palan salaattinlehteä ensin ja sitten vasta täytteen...pelittää hyvin myös tuulihatuissa yms.

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille kommentoijat, vein nämä illalla naapuriin kun meidät kutsuttiin visiitille ja meni kyllä todella hyvin kauppansa.
    Kiitos Mimmi M oivasta vinkistä, salaatti välissä on kyllä todella hyvä kostutuksen kannalta.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)