kotiliesi

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Tervehdys muuttolaatikoiden keskeltäTäältä sitä taas alkaa tulemaan tekstiä. On jo ollut teitä ikävä, niinpä pari sanaa turisen tässä.
Kuva puhuu hyvin puolestaan, minä joka en kelpuuta ruokapöytääni edes avain nippua saati lompakkoa, olen nyt joutunut nöyrtymään. Eli tässä kuva meidän ruokapöydästä iltateen aikaan.
Toivottavasti tämä on pian ohi ja päästään normaaliin päivä järjestykseen.

Olen jo kokeillut "uutta" uuniani ja liettä, hyvin pelaa makaronilaatikot ja makkarakastikkeet onnistui hyvin. Mutta eiköhän lähdetä untenmaille ja jatkan taas pian rupattelua kanssanne.

Erityisen iso kiitos teille kaikille jotka olette uudesta kodista meitä onnitelleet.

5 kommenttia:

 1. Hei pitkästä aikka !
  Ja onnea vaan sinne muuttolaatikoiden keskelle. Pian sinä olet taas kokkaat entiseen malliin :)))

  VastaaPoista
 2. Mukavahan se on uudessa kodissa touhuta ja onneksi on vähän viileämpääkin huiskia tavaroita paikolleen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille Anneli ja Neferi kyllä täällä olikin kova rumpa kun viikonloppuna oli 30 astetta lämmintä ja töitä vain piti paiskia. Mutta nyt on jo viileämpää.

  VastaaPoista
 4. Eilen illalla viimeksi ajattelin, että jokohan Tupun väki on päässyt aloilleen uuteen kotiin. Varmaan iskee väsymyksestä ja lihasten kolotuksista huolimatta hurja into saada koti omannäköiseksi ja tavarat ojennukseen.
  Ja syödäkin tietty pitää välillä. Onko sinulla nyt lomaa hoitolapsista (epäilemättä..).

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sirkku ohanaa kuulla, että muistat meitä muuton keskellä touhuajia. Juu, hoidokit on kaikki paikalla yhtä lomailijaa lukuunottamatta. Niin , että kyllä täällä välillä on sellainen rumpa päällänsä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)