kotiliesi

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pekonimunakas


Mieheni on juuri lähdössä viemään vanhempaa tyttöämme lääkäriin, loukkasi selkänsä viimme viikolla eikä vieläkään pysty kunnolla touhuilemaan, kun selkää särkee. Ei kuitenkaan mitään vaarallista, mutta onhan se nyt hyvä tutkia.

Tässä eilen iltainen iltapalamme, ihana pekonimunakas.Namskista.

4 munaa
4 rkl vettä
1/2 pkt pekonia
1/2 paprikaa
1 sipuli
1 dl juustoraastetta
mustapippuria
KORISTEEKSI:
ruohosipulia

Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon vesi. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja kuutioi paprika. Ruskista pekonisuikaleet pannulla. Lisää joukkoon sipuli- ja paprikakuutiot kuullottumaan. Kaada munaseos pannulle. Siirtele munamassaa rauhallisesti puuhaarukalla., jotta munakas hyytyy.
Ripottele puoliksi hyytyneen, kostean munakkaan päälle juustoraaste. Anna hyytyä vielä hetki kannen alla- Rouhi pinnalle mustapippuria ja tuoretta ruohosipulia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)