kotiliesi

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Parsakaali-vuohenjuusto broilerkastike


Tein taasen kerran mitä kaapista löytyy ruoan ja mausta tuli mitä mahtavin.
Parsa ja vuohenjuusto sekä sienet sopivat kuin nenä päähän.

Olen niin tyytyväinen itseeni. Lopultakin löysin itselleni sopivan asun ensi viikonlopun 50-vuotis juhliin. Olen epätoivoisesti koittanut löytää jotain päälle pantavaa (ei mitään liian juhlallista), mutta valinta on vaikea. Nyt lopulta asia on pois päivä järjestyksestä. Mikä helpotus.


öljyä
 400 g marinoitua broilersuikaletta
1 iso sipuli
4 isoa herkkusientä
100 g pakaste parsakaalia
3 dl vettä
100 g vuohenjuustoa
50 g maustamatonta sulatejuustoa
1 kanaliemikuutio
paprikajauhetta
1 tl suolaa

Paista öljyssä sipuli-sieniseos ja lisää siihen parsakaali ja broilersuikaleet.
Lisää juustot ja mausteet anna hautua hetken aikaa.
Tarjoile pastan tai nuudelin kanssa.


4 kommenttia:

  1. Kuvassa näyttäisi olevan parsakaalta eikä parsaa? Ohje ja otsikko kuitenkin sanoo sen olevan parsaa.. Kumpi on väärässä? :)

    VastaaPoista
  2. Olet aivan oikeassa parsakaalia kastikkessa on täytyypä korjat kiitos huomautuksesta :)

    VastaaPoista
  3. Samat maut oli meilläkin tänään ruoassa; parsakaali-vuohenjuustolasagnea :)

    VastaaPoista
  4. Ai ai, kuinka on herkullisen kuuloista pakko tulla heti katsomaan josko olisi kuvaa luomuksestasi.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)