lauantai 4. kesäkuuta 2011

Katkarapukaviaari


Ihanaa nyt se alkaa- lapsilla lomat.  Kesä pääsee taas kunnolla vauhtiin.
Meille se tietää tälle päivälle mieheni siskon 50-vuotis juhlia ja tasan viikon päästä muuttoa.
Heinäkuussa tytöt lähtee leirille.
Tässä kiteytettynä meidän loma suunnitelmat kesä menee puutarhan hoidossa ja sisustaessa. Mutta kesään kuuluu meillä aina herkuttelu niinpä aloitimme lomamme näillä ihanilla katkarapuleivillä.
Ohje löytyi uudesta Pirkka ruoka lehtisestä.


n. 350 g katkarapuja (pakaste)
3/4 dl majoneesia
2 rkl mätitahnaa
1 rkl sitruunamehua
1/2 dl tilliä
ripaus sitruunapippuria
1 tlk kermaviiliä

Anna katkarapujen sulaa yön jääkaapissa ja valuta liemi hyvin pois siivilässä.
Kuivaa katkaravut talouspaprein päällä.
Sekoita muut ainekset toisiinsa. Lisää hyvin valutetut katkaravut varovasti joukkoon. (Turha sekoittelu löysyttää kermaviili.)
Anna maustua kylmässä hetki. Tarjoa leivän päällä,uusien perunoiden kanssa tai uuniperunoiden tai tomaattien täytteenä.

Tälläinen etiketti virhe pääsi sattumaan, että jäänyt päälle enään tuoretta tilliä. Jotain vihreää saadakseni täytyi lisätä persiljaa. Mutta suonette sen minulle anteeksi :)


Onnea kaikille koulunsa lopettaneille.



2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo edellisen postauksen sukat :) Tällaista kaviaaria minäkin voisin kokeilla! Ihanaa ja aurinkoista kesän alkua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pirjo tämä "kaviaari" oli mieheni mielestä niin herkullista, että söi melkein koko satsin yksin.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)