kotiliesi

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Coleslaw eglantilaisittain


Olen aina ollut coleslaw-salaatin ystävä, mutta tämä salaatti vei kerrassaan makuhermot mennessään.
Tänään on vielä pakko grillata makkaraa, jotta saa makustella vielä tätä herkku salaattia.

Saimme viimmein eilen ostettua ruohonleikkurin ja tänä aamuna mieheni sitten sai meidän jalkapallokenttämme leikattua.
Mieheni on puurtanut kahdessa osoitteessa vanhassa ja täällä uudessa.Niinpä kauppa reissutkin on mitä on, kiirellä listan mukaan kaikki ja nopeasti pois. Olenkin jo vähän ajatellut, että lähden linja-autolla ostelemaan kaikki tärkeät ja vähemmän tärkeät tavarat joita meiltä nyt puuttuu. Onneksi ensi viikon maanantaina saamme vihdoin luovuttaa vanhat avaimet pois.

500 g valkokaalia
1 iso punasipuli
1-2 porkkanaa
100-150 g pekonia
1/2  dl majoneesia
1-2 tl sinappia


 Pilko punasipuli ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali. 
Paista pekonit ilman rasvaa kevyesti kummaltakin puolelta. Nostele valumaan lautasen päälle asetetulle talouspaperille. Anna jäähtyä ja suikaloi silpuksi.
 Sekoita majoneesiin sinappi.
 Sekoita kaikki ainekset ja anna seistä maustumassa jääkaapissa vähintään tunnin.


1 kommentti:

Mukavaa kun kommentoit :)