kotiliesi

lauantai 28. toukokuuta 2011

Tortilloja


Lähdimme jo aamusella kaupoille murkun ja tyttöjen kanssa. Haaveenamme oli löytää kevätjuhla housuihin paidat tytöille ja murkulle farkut. Mutta aina ei käy niinkun haaveillaan. Tytöt koitettelivat kaikki paidat läpi mitkä vähääkään miellytti, mutta kaikki olivat liian isoja. Täytyykö mun alkaa ostamaan tytöille pikkutytöille tehtyjä vaatteita?
Siis yleensä tyttöjen koot on 140 ja 150 cm, mutta nyt nämä koot olivat niin isoja jopa 140 cm tuolle isommalle ja pienempiä ei kyseisiä paitoja ollut.
No, murkun housutkin jäivät kauppaan kun ei löytynyt pojalle, joka on nuuka sopivan hintaisia housuja. Täytyy käydä halpis kaupasta hakemassa. Onhan se kiva kun ajattelee äiteen rahavaroja, ettei se äitee ihan oo peeaa.

Aikamme Prismassa kierreltyämme tulimme siihen tulokseen, että ostamme vain jotain herkku ruokaa ja lähdemme sitä napostelemaan kotiin. Heti yhdestä suusta lapsilta tuli tacoja ja ei muut kuin tuumasta toimeen.


Näissä tacoissa oli tällä kertaa jauhelihaa, jonka maustoin taco-mausteella ja salaattia, raakaa sipulia, tomaattia, kurkkua sekä juustoraastetta. Kastikkeina oli sweet chili-kastiketta ja juusto kastia.

AAH, kuinka olikin taas herkullista.


Pssst: Lukijaksi ollaan taas saatu lisä voimia kiitos siitä.
Mutta myös yksi ja sama anonyymi on alkanut ottaa minut riesakseen kirjoittelee mukamas hauskoja viestejään joita ei kuitenkaan edess päästetä näköjään sivustolleni kommenteiksi asti koska ne on jo poistettu kun niitä käyn katsomassa.
Toivottavasti tämä kyseinen henkilö saa itselleen tästä suuren nautinnon. Kaikille teille muille lukijoilleni hyvää viikonloppua.7 kommenttia:

 1. Vaatteiden ostaminen lapsille on joskus melkein yhtä tuskaista kuin vaatteiden ostaminen itselle ;).Tsemppiä vaatekauppaan ja hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Hei, oletko ihan suomalainen? Olen miettinyt jo pitkään tätä, koska suomenkielesi näissä teksteissä on todella huono.. Esimerkiksi ylläolevassa postauksessa liki jokainen lause on lähes siansaksaa, kun pisteet ja pilkut puuttuvat ja sanajärjestys mitä sattuu. Tämä on tietenkin ymmärrettävää jos suomi ei ole äidinkielesi :)

  VastaaPoista
 3. Tortillat ovat kyllä niin hyviä! :)

  Itsekin olen saanut blogeihini välillä todella törkeitäkin kommentteja. En tiedä mitä iloa jotkut saavat tuollaisesta ilkeilystä! :(

  VastaaPoista
 4. Sini: Olen supisuolmalainen ja ylpeä sellainen. Harmi jos et saa selvää kirjoituksistani. Mutta siihen on vain yksi konsti, sivuilleni ei ole pakko tulla jatekstejäni lueskella.
  Kiireessä kun kirjoittelen ja usein teen monta asiaa yhtäaikaa niin ajatus katkoksiakin löytyy.Jos se noin kovasti ottaa päähän niin ei muuta kun hei ja hauskaa kesää.

  Te kaikki muut ihanat lukijani kiitos kommenteistanne ja kiitos kun ette välitä pilkkujen ja pisteiden puuttumisesta.

  VastaaPoista
 5. Voi minusta ainakin on vaan ihana kun tämä blogi on niin "elämänmakuinen", eikä mikään kielioppiblogi. Ei tarvitse kauaa lukea, kun huomaa, että tätä kirjoittaa ihminen suurella sydämellä... Ei mikään kielioppiprofessori äidinkielenkirja käpälässä. ;) Miulle tulee niin kovasti oma anoppi mieleen, kun hää kirjottaa esim. tekstiviestit samaan tyyliin. Tulee kovasti kotoisa olo! Jatkahan samaan malliin, tätä on ihana lueskella! :) Hyvää kesää sinulle ja perheellesi.
  t. Kukkainen

  VastaaPoista
 6. Kiitos, tuli ihan itku silmään, kun luin viestisi. Olen tässä jo miettinyt täytyykö laittaa salaiseksi koko blogi kun on tullut niin paljon tätä negatiivistä palautetta.
  Kiitos ja hyvää kesää sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)