kotiliesi

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Pekoni-perunapaistos


Tänään on uuni ollut taas koko päivän päällä ja kokkailtu on jos jonkin moista. Tämä pekoninen juustopaistos oli meidän kaikkien mielestä niin hyvää, useimmat ottivatkin santsi annoksen. Olen tehnyt tälläisen melkeinpä samanlaisen ruoan ennenkin, tässä oli mielestäni enemmän makua kuin edellisessä versiossa.

Lukijaksi on  saapunut meidän seuraksemme Mari kiitos kovasti kun liityit seuraamme. Toivottavasti viihdyt seurassamme.

1 kg peruna-sipulisekoitusta
150 g juustoraastetta
2 pkt pekonia
5 dl soijamjuomaa/maitoa
2 munaa
2 valkosipulinkynttä
2 tl paprikajauhetta
valkopippuria
rakuunaa
suolaa


Liekkaa pekoni pieniksi suikaleiksi. Laita perunasipullisekoitus, pekoni ja juustoraaste kerroksittain vuokaan.
Sekoita muna ja maito sekä mausteet sekaisin ja lkaada ne vuokaan  Ripottele loput juustot paistoksen päälle. Kypsennä 200 asteessa noinreilu tunti.
Tarjoilesalaatin kanssa.



2 kommenttia:

  1. Ai, ompa taas herkullisen näköistä ruokaa kertakaikkiaan :)

    VastaaPoista
  2. Oi, pekonia ja juustoa valkosipulilla höystettynä, miten hyvältä kuulostaakaan!

    Ja paketti saapui perille! Kiitos ihanasta kirjasta! ♥ On kovin mieleinen :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)