tiistai 5. huhtikuuta 2011

Juustoinen perunakirjolohivuoka





Koitin taas hieman erilaista kirjolohi vuokaa. Muuten oikein hyvää mutta ensi kerralla laitan teelusikallisen suolaa joukkoon.
Tälläin tässä nyt pääsi taas käymään puolet ruoasta oli jo syöty niin huomasin vasta että kuva on ottamatta.


500 g perunasipulisekoitusta
300 g marinoituja kirjolohisuikaleita
100 g juustoraastetta
2 rkl tilliä
(1 tl suolaa)
4 dl maitoa
2 munaa
3 valkosipulin kynttä
1/4 mustapippuria

Levitä puolet perunasipulisekoituksesta ja päälle kalasuikaleet sekä puolet juustoraasteesta sekä tillistä sitten toinen samanlainen kerros uunivuokaan. Tee munamaito seos jonka maustetaan pippurilla ja valkosipulilla. (Nyt lisäisin myös 1 tl suolaa kun tekisin vuokaa uudelleen.)
Kaada munamaito vuoan joukkoon ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 1 tunti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)