perjantai 22. huhtikuuta 2011

Grilli herkut


Nyt se alkoi meillä, aivan vallan ihanaa kesäkausi. Saa grillattua ja kevyttä ruokaa johon meillä usein kuuluu pelkkä salaatti ja pihviä.
Tänään pihviksi tuli possun file"pötkö" jonka leikkasin osiin ja nuijin pieneksi.


Salaatti:

salaattia
aurinko kuivattua tomaattia
kananmunaa
rucolaa
mustia oliiveja
punasipulia
tomaattia
persiljaa
ruohosipulia
basilikaa



Tämä on minusta parasta kesässä yrttejä ja salaatteja omastamaasta (nyt ruukusta).
Ne tekevät salaatista salaatin. NAPSKISTA.



5 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä .... silmilläkin on syötävää:)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa... ja ekat kerrat grillailussakin maistuvat ihanimmalta...ainakin joinakin kesinä siihenkin jo ehtii tympääntyä loppukesästä. meillä vielä grillikausi avaamatta...varmaankin vappuna sitten. Oikein mukavaa päöäisäisenaikaa sinulle ja koko perheellesi.

    VastaaPoista
  3. Nam! Täällä vielä odotellaan grillauskauden avajaisia, lämmintä on kyllä luvattu. Meri on vielä umpijäässä, niin ilmakaan ei kunnolla lämpene.
    Hyvää Pääsiäisenaikaa sinnekkin!

    VastaaPoista
  4. oi ,olette jo grillailleet...me ollaan aina hämäläisiä hitaita vissiin ;),jotenkin grillikauden aloitus venyy ja venyy,vaikka se niin ihanaa onkin :D

    VastaaPoista
  5. Meillä ollaan niin hätäsiä.
    Meillä grillaillaan läpi kesän hyvinkin tiiviisti, loppu kesästä alkaa vaan jo ideat loppumaan ja innostus laskee.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)