lauantai 30. huhtikuuta 2011

Fetadippi


Tein myös välimerellisistä juustokuutioista herkullisen dipin jota käytin lihapullien ja sipsien dippaamiseen ja ruissipsien täytteenä.(Ruissipsit vasemmassa alakulmassa viinirypäle- ja tomaatti-lihapullien kaverina samalla lautasella.)
Eli dippiä sipsin päälle ja graavilohta siivu. Nämä saivat suuren suosion nuorimmaiseni pyysikin tekemään näitä vielä viikonlopuksi lisää.

1 prk kermaviiliä
1 tl pippurisekoitusta
1 tl sokeria
2 rkl sitruunamehua
1 rkl väkevääsinappia
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl ruohosipulia tai muita yrttejä

Sekoita kermaviiliin murennettu fetajuusto, mausteet ym. aineet.
Anna maustua jääkaapissa muutamia tunteja.



3 kommenttia:

  1. Tuota dippiä täytyykin kokeilla.
    Mukavaa ja Hauskaa Vappua!

    VastaaPoista
  2. Nam, vesi herahtaa kielelle kun näitä katselee - olen suuri Fetan ystävä ;) Tuota dippiä täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla!!

    VastaaPoista
  3. Täällä pääsi heti kun kotiin pääsin ärräpäitä. Nuorimmaiseni meni jääkaapille ja otti limpsaa niin että dipit lenteli pitkin keittiön lattiaa ja lasi kulhi sen seitsemänä päreenä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)