perjantai 29. huhtikuuta 2011

Feta-texmex-lihapullat



Tänään kun hoitolapset lähtivät niin minä aloin suunnitella fetasta erilaisia tapas tyyppisiä herkkuja ja tässä yksi joka tuli minulle mieleen.
Herkullinen peukalonpään kokoinen lihapulla jossa sisällä Arlan valkosipuli-persilja feta-juustoa. Näitä kyseisiä lihapullia aijon laittaa esille ihan pelkästään ja myös viinirypäleen kanssa tikkuun aseteltuna.

400 g naudanjauhelihaa
2 dl maustamatonta jugurttia
1 dl korppujauhoja
4 rkl texmex maustetta
1 pieni sipuli silpuksi

TÄYTTEEKSI:

Sekoita jauheliha jugurtti ja korppujauhot anna niiden turvota 10 minuuttia. Sekoita muut aineet jätä taikina makustumaan jääkaappiin vielä noin puoleksi tunniksi.
Ota taikinasta pieniä paloja jotka teet lituskaksi kämmenellesi ja siihen päälle Arlan fetajuustoa.
Nostele jauhelihataikina fetan päälle ja muovaile pieneksi palloksi. Voit halutessasi tehdä myös isoja pullia tai pihviä.
Paista pannulla kypsiksi.

2 kommenttia:

  1. Ompa herkullisen näköisiä. Mukavaa vappua sulle :)

    VastaaPoista
  2. Nämä lihapullat upposi meidän lapsillekin etenkin nuorimmainen innostui.Hyvää vappua myös sinulle.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)