kotiliesi

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Tulisempi tomaatti-vuohenjuustokeitto



Olen jo tänne blogiini yhden tomaatti-vuohenjuustokeiton lisännyt, tämä on nyt hieman eri maustein valmistettu. Tulisempi versio.
Iloisia yllätyksiä viimme viikolla istuttelin purkkeihin siemeniä ja hupsista rucolaa on jo tulossa vaikka kuinka paljon.
Nyt lähden lasten ja murkun kanssa kauppoja kiertelemään josko sieltä jäisi taas pari yrttipussukkaa mukaan :))



1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tlk (400 g ) tomaattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
5 dl vettä
2 tl tinjamia
mustapippuria
2 tl chiliä
1 tl hunajaa
180 g vuohenjuustoa


Ensin kuoritaan sipuli ja valkosipuli ja hienonnetaan ne. Kuumennetaan öljy kattilassa ja kuullotetaan sipuleita hetki. Lisätään kasvisliemi ja tomaattisose ja kypsennetään keittoa 15 minuuttia.

Maustetaan ja sekoitetaan vuohenjuusto joukkoon. Sauvasekoittimella sitten surruuttelin keiton tasaiseksi. Juuston lisäämisen jälkeen keitto vielä kiehautetaan ja koristellaan tarjolle vietäessä kirsikkatomaatinsiivuilla.

3 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)