kotiliesi

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Perunapannukakku ja kevyt munavoi


Voi kuinka olikin herkullista tämä perunapannukakku, en ollutkaan tälläistä ennen maistanut mutta taatusti teen toistekin.Lämpimänä todella herkullista munavoin kanssa.
 Osa lapsista oudoksui munavoita pannarin päällä ja niille laitoimme perinteisesti hilloa ja sopi sekin hyvin. Minä ja mieheni tykästyimme tähän herkkuun niin että mahat on vieläkin pinkeenä.



1 pss 500 g perunasipulisekoitusta
1 l rasvatonta maitoa
3 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1/2 rkl sokeria
2 tl suolaa
(voit laittaa myös valkosipulin kynnen tai pari )

Tee pannari taikina maidosta ja munista ja jauhoista mausta ja turvota jääkaapissa yli puoli tuntia. Kaada seos uunipellille ja kaada perunasipulisekoitus pannarin päälle. Paista uuniss 250 asteessa noin 35 minuuttia. Tarjoile kuumana  kevyt munavoin kanssa.


6 kommenttia:

  1. No jopa on ovela, perunasipulisekoitusta..
    On muuten mehevän näköistä ja vielä munavoita.. nam!
    Tämähän pitää myös testata joku kaunis päivä.
    Nyt alan kirjoittaa noita ylös.

    VastaaPoista
  2. Tulee ihan varmasti kokeiltua tällä viikolla, kiitos.

    VastaaPoista
  3. Tämä menee varmaan kokeiluun, mutta ilman sipulia.

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille kaikille komenteistanne. Tämä käy vaikka suolaisesta piirakasta.

    VastaaPoista
  5. Täytyypä kokeilla, seuraavaksi kun on pannarimaitoa (meillä aina oannaripäivä kun vanhaa maitoa,) kuulostaa nii hyvältä

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)