maanantai 14. maaliskuuta 2011

Paahtopaisti


Herkuttelimme sunnuntaina murealla paahtopaistilla. Ruoka on herkullista mutta niin täyttävää onneksi liha on hyvää vielä salaateissa tai leipien päällä seuraavana päivänäkin.

Sunnuntain vietimme kirppiksiä kierrellen ja mummolassa kyläillen. Taas on ihanaa aloittaa viikko ja työt kun on rentoutunut hyvin viikonlopun :))

Ota paisti huoneen lämpöön tuntia ennen työn aloittamista.
Hiero lihan pinnalle rouhittua mustapippuria ja suolaa. Paista paistin pinta kaikkialta kuumalla pannulla ilman rasvaa.

Sitten uuniin 125 asteeseen paistomittari paistin paksuimpaan osaan painaen, kun mittari näyttää 65-astetta paisti on valmis otettavaksi uunista kiedo se voipaperiin ja sen päälle sanomalehteä kääri tiiviiksi nyytiksi ja anna tekeytyä noin 1-2 tuntia.
Leikkaa paisti poikkisyin ohuiksi siivuiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)