kotiliesi

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Loimulohisalaatti


Nyt on jääkaappi täynnä herkkuja, meidän S-Marketin lihatiskillä oli kaikki tuotteet 50 % alessa ja meikäläinen törsäili surutta. Salaatteja ja kaloja lähti mukaan vaikka ja kuinka paljon.
Eli meidän Ässä lopettaa ja kuun lopussa meidän naapurissa on euroopan isoin Prisma.  Harmittaa sinänsä kun sitten täällä ei ole pieniä kauppoja kuin Lidl josta ei ihan kaikkia tuotteita saa ja Valintatalo jota pidän kaliina. No, silti olen myös tyytyväinen kun saamme kunnon kaupan.

Tälläisen salaatin tein iltapalaksi tätä kun voi kaikki syödä.

salaattia, viinirypäleitä, punasipulia, tomaattia, kurkkua ja loimulohta. Pinnalle keitettyjä kananmunia ja tilliä ja ruohosipulia.

7 kommenttia:

 1. Herkullisen näköinen ja varmasti sitä onkin nam.

  VastaaPoista
 2. Harmi kun hyvä kauppaa lähtee. Teit muuten hyvät ostokset. Houkutteleva salaatti :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille Askartelin itte ja Maiju. Kohta tässä alamme miehen kanssa herkuttelemaan lapset syö juuri.

  VastaaPoista
 4. Ainut hyvä puoli, että Prisman hintataso on kuulema ihan kelvollinen, en ole käynyt, mutta ovat kertoneet. Ostosreissuun tärvääntyy tietysti isossa puodissa aikaa ja mukaan tarttuu helposti heräteostoksia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sirkku kommentista. Sitä juuri olen miettinyt kun ei väliin tarvis ostella kun maitoo niin mene nyt sitten johonkin automarkettiin niitä ostaan.

  VastaaPoista
 6. Maittava salaatti!Noin se on noissa isoissa puodeissa että aikaa tärvääntyy pienissäkin ostoksissa kun kävelymatkaa tulee tosi paljon!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)