torstai 17. maaliskuuta 2011

Lihapullat tomaattikastikkeessa


Tämän ruoan voi hyvin tehdä myös valmis lihapullista mutta nyt kun on ollut erinäisiä kirjoituksia valmislihapullien koostumuksesta tein lihapullat itse. Ja onhan ne paljon maittavampiakin kun viitsii nähdä sen vaivan että valmistaa lihapullat itse.
Kastike on niin simppelin yksinkertainen, että siinä ei paljoakaan tarvitse aikaa eikä vaivannäköä.


2 tlk ( 400 g)   tomaattimurskaa
1 rkl   oreganoa
muutama   valkosipulin kynsi
400 g    lihapullia (mulla oma tekemiä)
1 prk (2 dl)    ruokakermaa 
n. 1 tl   suolaa
1 tl   sokeria
1/2 tl   mustapippurirouhetta


Kuumenna tomaattimurska kattilassa. Lisää oregano ja valkosipulia maun mukaan. Anna kiehua alhaisella lämmöllä n. 15 min. Lisää lihapullat sekä ruokakerma. Kuumenna ja mausta. Tarjoa esim. spagetin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)