sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Laskiaispullat


Tässä meidän "laskiaispullattelut" teen merkeissä.
Koversin kolon pullan alaosaan ja levittelin vadelnmahilloa koko alaosaan sitten vain kermaa päälle ja hattu kerman päälle. Oli kyllä niin herkullista .

4 kommenttia:

  1. Oih, ihanat laskiaispullakahvit ollut Teillä! :)

    Hillo se kuuluu pullaan, ei manteli :> Eli just näin mäkin tahtoisin pullani!

    VastaaPoista
  2. Nam, hyvännäköisiä laskiaispullia!Meillä myös hillo kuuluu pullaan, tosin nyt olin laiska ja kaupasta ostin valmiina.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Leena meillä on hillo ollut aina laskiaspullan täyte. Ehkä jo siksi kun tuttavissa on paljon pähkonä allergisia.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)