kotiliesi

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Juustoinen broilerkastike nuudelillaHei ystävät, täällä sitä taas ollaan niin touhua ja tarmoa täynnä.Kävimme lasten kanssa aamusella laskettelemanna ja luistelemaan, on niin kivaa mennä aamulla kun ei ole vielä paljon porukkaa ulkosalla ja lapset voi jättää luistelemaan ja laskettelemaan ja itse tehdä ripeä aamulenkki. Sitten onkin koko päivän hyvä mieli.

Tytöt halusivat istuttaa lisää siemeniä. Enimmäkseen kaikki on yrttejä mutta mustasilmäsusanna tuli laitettua myös itään josko tänä vuonna saisin sen taas itämään viimme vuonna kävi huonosti. Tytöt innostuivat niin kasvatuksesta että lupasin  laitella appelsiini ja muidenkin hedelmien siemenet itää. Siitähän alkoi hedelmien joukko syönti :))

No, mutta pitikös minun kirjoitella aamuisesta ruoastamme tämä on semmoinen viiden minuutin pikaruoka mutta niin herkkua meidän aikuisien mielestä. Onneksi lapsille oli kaupasta ostettua maksalaatikkoa (varmaan ainut ruoka jota en itse aina valmista.)

400 g broiler suikaleita (voi olla maroinoituja)
1 sipuli
1/3 koskenlaskija juustoa (mikä vain maku käy)
1 tlk herkkusieniä liemineen
1 pss nuudeli pussin maustetta

Paista broitsut ja sipuli. Lisää juustot paloina ja sekoittele pohjasta asti ettei pala  lisää herkkusienet laitoin ison tölkin mutta pinenkin olen joskus laittanut (jos laitat ison jätä puolet liemestä pois.)

Keitin kolme pussia nuudelia ja laitoin niihin sekaan kahden nuudeien maustepussin mausteet yhden pussin laitoin kastikkeeseen. (Jos nuudeleissasi ei ole mauste pusseja ei hätää voit maustaa kastikkeen broilermausteella tai chiliä jos tykkää tulisemmasta.
Mulla tuli tälläkertaa kaadettua koko iso n herkkusieni tölkin liemi joukkoon ja lastikkeesta tuli liian löysää. Mutta oli se hyvää sillainkin. (Vaikka itse tykkään enenmän vahvemmasta versiosta).

2 kommenttia:

  1. Vallan komia ateria taas - onks ne nuo herkkusienet jotka lapsilla tökkii vastaan? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ELSUKKA, ne on juuri herkkusienet jotka ei kaikille maistu...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)