kotiliesi

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Juustoinen broileririsotto


Tänään pähkäilin pitkään mitä kummaa tekisin ruoaksi. Sain tämän viikon alussa kuulla, että yksi hoitolapsista saisi syödä vain gluteenitonta ruokavaliota niinpä jouduin tekemään koko viikon ruokalistan uusiksi.
Enkä jaksa nyt tehdä monia eri ruokia joten pääsen päljon helpommalla kun kokkaan kaikiölle gluteenitonta. Onneksi olen koulut käynyt ja töissäkin joutunut kokkailemaan allergisille ruokia niin se ei ole ongelma.


2 paistetun broilerin koiven lihat
3 dl pitkäjyväistä riisiä
1 sipuli
n. 6 dl  vettä
kanaliemikuutio
1 1/2 tl suolaa
200 g parsaa
1/2-1 dl kuivattuja sieniä
50 g parmesaania
3 rkl vihreää pestoa


Paista sipuli ja broilerin palat (voi tehdä broilersuikaleistakin, mutta mulla oli pakkaseen ruodittuna kahden broilerkoiven lihat) lisää joukkoon riisit paistele padassa ja lisää joukkoon vettä pikkuisen kerrallaan sekä kuivatut sienet pienenä silppuna (näin ronkelimmatkaan eivät niitä huomaa). Lisää suola ja kanakuutio. Lisää myös pakasteiset parsan palat.
Anna riisin ja parsan kypsyä melkein kypsäksi lisää sitten parmesaani perunankuorimaveitsellä leikaten pieniä lastuja. Lisää vielä lopuksi vihreää pestoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)