sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Crispykuorrutteella broilerin koivet ja lohkoperunat.


Ruuokamme on tänä viikonloppuna ollut helppoa ja hyvää.
 Eilen tuli ostettua laatikko broilerinkoipia crispy kuorrutteella (ennen en moisiin ihanuuksiin ollutkaan kauppareissullani törmännyt).
Eli laatikon mukana oli pussi josta kaadettiin broitsunkoiville kuorrute tuoksut oli jo paistamisen keskiosassa niin herkulliset että kävimme koko perheen voimin katselemassa uunissa olevia ruokia vuoronperää vesikielellä. 
Näiden lisäksi laitoin uuniin lohkopotut samalle pellille maustoin potut oliiviöljyllä ja grillausmausteella jotka kaadoin pussiin pottujen joukkoon ja ravistelin niin että kakki perunat saisivat maustetta. 
Uunin laitoin 175 asteeseen ja  pidin tuotoksia siellä tasan tunnin.
Lautaselle pääsi valkosipulidippiä kermaviiliin tehtyä ja makeaa chilisoosia ja kanasalaattia jonka loput söimme ruoankanssa.

2 kommenttia:

  1. Onko nuo koivet niitä julmetun isoissa pakkauksissa olevia? Kyllä maistuis meillä kaikille tuommoinen annos.

    VastaaPoista
  2. Mimmi Mkyllä vaan olet oikeassa nämä on niissä julmetun isoissa laatikoissa. Kanan koipia oli kymmenen kappalettariitti just kolmelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Yksi koipi jäi syömättä ja sen mies illalla popsi vielä joten hyvää oli.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)