kotiliesi

tiistai 8. helmikuuta 2011

Yllätyksiä yllätyksiä ...


Ovikello soi, menin avaamaan postimies siellä toivotteli huomenia ja pyysi allekirjoitusta. Minä ihan äimänä. Paketin aukaistuani kävi ilmi että olin voittanut Elovena hyvän olon viikkoarvonnassa tälläisen tuotepaketin.
Siis meidän perheessähän tälläiset tuotepaketit on kultaakin arvokkaampia ja menekki on taattu.

Mytta eipä tässä vielä kaikki päivä posti toi lisää yllätyksiä Hei me leivotaan tiimi lähetti minulle ystävänpäivä yllätyksen kaksi elokuvalippua. Mistähän tiesivätkin että puehelimme juuri viimme viikolla mieheni kanssa elokuviin menosta. Iloinen yllätys tämäkin.


No, lahjukset poppuivat tähän mutta vielä yksi ihana ullätys päivääni kuului sain kauan odottamani ensimmäisen Jujukerho paketin. Paketista puuttuu vielä puikot sekä kassi langoille ja puikoille mutta tässä tilaamani kirjat. 
Siis voiko enään muuta päivältä odottaa kun tuli roppakaupalla yllätyksiä.8 kommenttia:

 1. Tämmöinen Elovena-paketti maistuis mullekin :)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon. On se mukavaa saada paketteja:)

  VastaaPoista
 3. Onnea!Olipa yllätysten päivä, piristää arkea!

  VastaaPoista
 4. Tuollaisen päivän voisi kyllä ottaa vastaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne. Minä joka en yleensä voita mitään saan sitten roppakaupalla. No, siinä oli nyt neljänkymmenen vuoden arpa onni. Taas saa odottaa toiset nelkyt vuotta;)

  VastaaPoista
 6. Oi miten paljon kaikkea kivaa! :) Onpas muuten jännä, kun minäkin sain nuo leffaliput ja ne ovat voimassa vain heinäkuuhun asti. :o Tulevat kyllä varmasti käytettyä tämän kevään aikana jo, mutta kuiteskin jännä juttu. :D

  VastaaPoista
 7. Kiitoa HENSKIS kommentista ja on se kyllä ihme että on noin iso heitto elokuvalippujen voimassa ololla.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)