maanantai 21. helmikuuta 2011

Tulisempi jauhelihakastike.


Meillä jauhelihakastike on semmoinen herkku ruoka että sitä syövät kaikki ja paljon. Sitä usein sitten pyydetäänkin tekemään viikonloppuisin ruoaksi ja tottakai koitan sitä sitten tehdä, mutta yritän aina keksiä siitä terveellisempää ja ravitsevampaa. Samalla saaden käyttöön kaikki vanhat ruoat joita jääkaappiin jää. Tämäkin kastike kätki siis sisälleen aimo kasan yllätyksiä.
Raastoin nyt vahingossa ennen kuvan ottoa parmesaanit päälle joten kuvaste ei kastiketta paljon huomaa mutta hyvin meni kaupaksi.

Kävimme kaupungilla pikapikaa ja kotiin päästessä oli Nuorimmainen taas jo kuumeessa samoin poika. Kylläkait tää alkaa nyt taas alusta koko sairastelu.

400 g jauhelihaa
1 sipuli
3 dl juusto-linssikeittoa
2 dl sweet&sour kastiketta
1 tl chilimaustetta
3 valkosipulia
2 rkl basilikaa
1 tl suolaa
 vettä


Paista jauheliha ja sipuli kypsiksi kaada joukkoon linssikeittoa ja sweet&sour kastiketta sekä valkosipulit pieninä paloina. Mausta ja kaada nestettä senverran että saat kastikkeellesi sopivan koostumuksen.

4 kommenttia:

  1. Apua, liian herkullinen sivusto, viikonlopun herkuttelun tuloksena tänään paastoan :/

    Mutta on kyllä hyvän näköstä taas :P

    VastaaPoista
  2. Taattua herkkua meilläkin, versiona kun versiona...

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille Seijastiina ja MimmiM jauhelihakastike on aina jauhelihakastike tekee sen sitten millä reseptillä vaan.

    VastaaPoista
  4. Meilläkin ainakin joka toinen viikko tarjolla ja hyvin menee kaupaksi :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)