kotiliesi

tiistai 22. helmikuuta 2011

Jauhelihatortilla pizzat

Loppu viikosta saankin taas aikaa siivota ja ommella jakun saumat yhteen. Sain siis vihdoinkin viikonloppuna jakun osat kudottua mutta en ole mikään innokas ompelemaan niitä yhteen. Voisin vain kutoa vaikka kuinka kunhan ei tarvitsisi harsia niitä yhteen.
Meillä puuttuu tämän ja ensiviikon suurin osa hoitolapsia jospa nyt pääsisi sitten vähän helpommalla vai uskaltaako tälläistä edes enään sanoa kun viimmeviikkolla kun sanoin tuli ihan katastroofi.

Tein vielä jauhelihakastikkeesta ja pakkasesta löytämistäni tortilla lettusista  oivat pitzat tomaattikastikkeeksi laitoin tälläkertaa sweet & sour ateriakastiketta. Basilikaa ja valkosipulimaustetta pinnalle tomaatteja leikattuna ihan pieneksi ja juustoraastetta pinnalle eikä muuta kun uuniin 250 astetta ja annat pitzan saada kauniin värin.

7 kommenttia:

 1. En voi muuta kuin ihailla sun taitoa hyödyntää "salakavalasti" tähteet uusiin ruokiin.(Hoh-hoijaa)
  Onko sulle kukaan koskaan sanonut, että sulla on hurjan rikas mielikuvitus?
  Sitten kun leipäännyt perhepäivähoitajan
  hommiin, voit alkaa pitämään kursseja aiheesta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on taas niiiiin herkullisen näköistä :)

  VastaaPoista
 3. Valloittavia herkkuja, oikein hyvä idis, on laittaa tortillat pohjiksi, kiitos taas sinulle ihanista vinkeistä :)
  Oikein herkulta näyttäävät.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sirkku meillä ei kyllä paljoakaan biojätettä kerry, vaikka joskus olen ajatellut noita kuoria perunan ja porkkanoiden ym. et täytyis tehdä sipsejä. kattoo nyt.
  Annelille ja Seijastiinalle kiitos kehumisista, tätä helpommalla ei pitsaa enään voi tehdä.

  VastaaPoista
 5. Minä en myöskään pidä saumojen ompelemisesta, joten sen takia yleensä neulon saumaattomia juttuja... villatakit ja paidatkin pystyy tekemään saumattomasti.

  VastaaPoista
 6. Kevätkukkanen kiitos kommentistasi ja Ziriliini kiva kuulla että on muitakin jotka ei tykkää saumojen ompelusta. Mulla on nyt hihat vielä ompelematta jouduin jopa purkaan yhden sauman kun ompelin väärin päin :(

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)