tiistai 1. helmikuuta 2011

Itämainen kaalisalaatti

Tuon eilisen marinoidun motzarellan jälkeen tuli mieli toista kevyttä ja hyvää salaattia. Tämä sopii parhaiten kesään ja grilli herkkujen kanssa tarjottavaksi tai makkaran kyytipojaksi.

300 g kaalia
1 porkkana
1 punasipuli tai kevät sipulia varsineen
1 tlk ananasmurskaa
3 rkl auringonkukansiemeniä
KASTIKE:
2 rkl soijakastiketta
1 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajaa tai sokeria
5 tippaa tabacoa


Leikkaa kaali hyvin ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkana ja sippua sipuli. Valuta ananasmurska. Sekoita ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon myös kastike ainekset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)