keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Makean pippurinen kinkkukastike

Täällä on viimme yönä voivoteltu kurkku- ja vatsakivun merkeissä. En tiedä mistä nämä vatsan väänteet oikein sai alkunsa mutta kaikki lähti roskiin niin yskänlääke jota olin juonut kun keittämäni broilerinliha.
Niinpä tämän päiväinen ruoka meni aivan uusiksi ja eilen tuli ostettua palvikinkkukuutioita ja niistä sitten kehittelin tämän ruoan. Söin kyllä itsekin vaikka vatsa oli vieläkin hieman arka.En tiedä oliko liian mausteista mutta hyvää oli.

150 g palvikinkkukuutioita
4 siivua pekonia
1 iso sipuli
1 pieni paprika kuutioina
1 1/2 tl rose-ja viher-pippuria
2 rkl makeaa chilikastiketta
1 tlk smetanaa
1 prk pieni herkkusieniä liemineen
50 g kinkkusulatejuustoa
1/2 lihaliemikuutiota
suolaa
(perunajauhoja + vettä)

Kinkku ja sipuli sekä pekoni ruskistetaan ja kaada smetana joukkoon sekä sulatejuusto. Kaada joukkoon myös säilyke herkkusieniviipaleet liemineen sekä paprikakuutiot mausta. Jos kastike on liian juoksevaa voit ottaa tilkan vettä ja sekoittaa siihen puoli ruokalusikallista perunajauhoja ja kaataa sen kiehuvaan kastikkeeseen niin kastike sakenee. 
Tarjoile kastike nuudelin ja raikkaan salaatin kanssa jos haluat gluteenittoman version niin keitä kaveriksi riisinuudelia.  Salaattina tein meloonia, purjoa ja raejuustoa kera salaatin lehtien.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)