kotiliesi

torstai 20. tammikuuta 2011

Kirjolohipihvit

Tänään ruokanamme oli lohipihvit ja sipuli-perunamuusi.Olen tällä samaisella reseptillä tehnyt pakaste seistä pihvejä mutta olen muusannut kalan tehosekoittimessa muusiksi. Tällä kertaa ohje on helpompi kun ostaa valmiita kirjolohisuikaleita ja antaa kalan jäädä isoiksi suikaleiksi.

300 g marinoituja kirjolohisuikaleita
n. 10 pala purjoa
2 rkl tilliä
1/2 dl perunajauhoja
1/2 prk kermaviiliä
1 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria
1 kananmuna

Sekoita lohisuikaleethienonnettu purjo,mausteet,kermaviili sekä muna ja perunajauhot. Paista lettupannulla kauniita ruskeita lettusia.Tarjoile perunamuusin ja salaatin kera.


2 kommenttia:

  1. Valmistin ohjeellasi pakastekalasta pihvejä,tykättiin kovasti ja nyt kokeilen tähän eilen jäänyttä uunilohta, sekin varmaan toimii tässä.Kiva uusi tapa käyttää kalaa näin , kiitos kovasti ohjeesta!

    VastaaPoista
  2. Juu,Kiitos Leena kommentistasi. Ehdottomasti tällälailla ruokaa pitäisi käyttää ettei joudu mitään jätteeksi. Tämä kommenttisi lämmitti niin sydäntäni.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)