maanantai 31. tammikuuta 2011

Broilerkuskus

Tässä teille oiva nuukailu ruoka joka on kuitenkin niin hyvää että sitä voi vieraillekin tarjota. Ruoka on tehty eilisistä broilerinkoivista jotkä jäivät aterialta. Ruoka oli kerrassaan herkullista.
En tiedä mikä on ollut syynä mutta käytin nyt ensimmäisen kerran kuskusia. Pelkäsinkö sitten näköä vaiko makua vai oliko vaan alku kangertelua mutta nyt se on voitettu ja meidänkin ruokapöydässä alkaa kuskus vierailla oli tämä niin iloinen yllätys tämä ruoka.

koput broilerin koivista
öljyä
1 rkl currya
2 tl kuivattua tinjamia
sitruunan mehu
1/2 kasnaliemikuutiota
100 g pakaste parsakaalia
1/2 pss pakaste papuja
2 1/2 dl kuskusia
3 dl vettä
ripaus sormisuolaa
1/2 kanaliemikuutiota

Irrota lihat koivista. Kuumenna öljy pannulla, lisää curry ja sekoita muutama minuutti. Lisää broilerin palat pannulle ja kääntele hetki. Lisää tinjami ja sitruunan mehu sekä kanaliemikuution puolikas. Laita sekaan myös kasvikset ja anna hautua kypsiksi noin 7-10 minuuttia. Keitä sillä aikaa vesi kattilassa ja laita sinne kanaliemen puolikas swekä sormisuola. Kaada joukkoon kuskus ja ota pois liedeltä. Anna turvota noin 5 minuuttia.
Kaada kuskus tarjoilukulhoon ja kaada joukkoon broilerkasvis seos. Tarjoile välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)