kotiliesi

tiistai 14. joulukuuta 2010

Pinaattipannari

Löytyipäs ihanan makuinen pannari ohje. Tätä tulee varmasti tehtyä toistekin.

1 pss (150g)  pakastepinaattia
2 kananmunaa
1 l maitoa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
25 g nestemäistä margariiniä

puolukkasurvista

Sulata pinaatti. Sekoita munat maito ,jauhot ,suola , rasva ja pinaatti keskenään tasaiseksi. Anna taikianan turvota jääkaapissa noin puoli tuntia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia. Pannari on hyvää sillänsäkin tai puolukka soseella tarjoiltuna.

2 kommenttia:

  1. Pinaatista kun pidän, niin varmasti herkkua tämä!Eipä ole tullut mieleenkään tällaista kokeilla joten kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)