keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Pekoni-juustokiusaus

Löysin tämän ohjeen vanhoista ruokaresepteistäni ja helppouden ja herkkullisuutensa vuoklsi pääsi sitten kokeiluun.

1 kg perunasipulisekoitusta
2 pkt pekonia
2 dl ruokakermaa
150 g juustoraastetta
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Kaada perunasipulisekoitusta puolet vuoan pohjalle. ripottele päälle puolet mausteista ja valkosipuli. Lado myös puolet pekonisilpusta. Lisää loput perunasipuliseoksesta ja mausteista. Kaada päälle ruokakerma ja juustoraaste. (Juustoraaste olisi kuulunut vain pintaan mutta menin sekoittamaan sen pottuihin. Paista 200-225 asteessa noin  tunnin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)