maanantai 6. joulukuuta 2010

Katkarapu-pekoni nuudeli pata

Vieraat ovat lähteneet ja kaapin tyhjennys on alkanut tähän ruokaan tosiaankin käytin kaikki jääkaapin jämä purkit.
Kävimme lästen kanssa luistelemassa heti aamupäivästä ja sieltä tullessa oli kaikilla kiljuva nälkä. Lapset söivät kaikki eiliset ja muutkin ruoat joita jääkaapissa oli niinpä piti kehitellä meille oma ruokalaji ja se on nyt tämmöinen. Herkullista oli tuli syötyä hieman liikaa joten tämän kirjoituksen jälkeen odottaa pikainen ruokalepo. Sitten onkin jo tytöillö kiirus kaverinsa syntymäpäiville.

3 pss Tom yam nuudelia
 (käytin pussien sisäkltä yhden mauste ja öljy pussin keitin veteen.)
1 pkt pekonia
1 punasipuli
10 cm purjoa
1 lehtisellerin varsi
10 kirsikkatomaattia
1 iso prk säilöttyjä herkkusieniä
n. 1dl guacamole kastiketta
n. 1 dl cheese juustokastiketta
75 g tuorejuustoa valkosipuli-yrtit
100 g pakaste katkarapuja
ripaus paprikajauhetta


Pilko pekoni pieniksi suikaleiksi (itse leikkasin saksilla).Paista paistinpannulla sipulin kera ihanan rapeaksi.Keitä nuudelit pikaisesti kiehuvassa vedessä. Siivilöi vesi pois ja kaada joukkoon herkkusienet liemineen ja pekoni sipuli seos sekä purjo, tomaatti ja selleri. Kaada joukkoon myös juustot ym. kastikkeet. Lopuksi kaadoin joukkoon pakaste katkarapuja joiden annoin sulaa hetken. Maustanut en enään sen kummemmin laitoin vain pinnalle hieman paprika jauhetta. Ja sitten on ruoka valmis syötäväksi salaatin kera tuli oiva pikaruoka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)