keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Banaani-puolukkarahka

Löysin tämän ohjeen Valion sivuilta on kyllä kokeilemisen arvoistaja toistekin uskaltaa nyt tehdä kun on maistanut . Maut sopivat hyvin yhteen. Tämä on suora kopio Valion sivuilta suluissa vain puolukka määrä kun en uskaltanut laittaa noin paljon mutta nyt uskaltaisin.Sokeriakin vähensin hieman.
Tänään vietänkin leppoisan illan kun pääsen lukemaan hyviä kirjoja ja selata parit ruokakirjat jotka kirjastosta lainasin. Ensin vaan meidän täytyy mieheni kanssa lähteä huonekalu ostoksille. Ei ole vuottakaan kun ostimme itsellemme sängyn mutta emme ole olleet tyytyväisiä tähän joten nyt laitetaan sitten rahaa likoon hieman enemmän kun viimmeksi ja ostetaan kunnon sänky se on niin tärkeää tuo unen laatu. Minäkun olen muutenkin niin huono nukkuja saatikka sitten kun sänky on vielä kehnon lainen. 

 
2   kypsää banaania
3 dl   puolukoita (2 dl)
n. 3/4 dl   sokeria (1/2dl)
2 dl   Valio kuohukermaa
1 prk (250 g)  Valio maitorahkaa
1 tl   vaniljasokeria

Koristeeksi
  puolukoita
  keksejä murustettuna


Soseuta banaanit ja puolukat sauvasekoittimella. Mausta sokerilla. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja banaani-puolukkaseos. Mausta vaniljasokerilla. Tarkista sokerin riittävyys. Jaa annos maljoihin. Ripota pinnalle puolukoita tai punaherkoita ja murennettua keksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)