kotiliesi

tiistai 16. marraskuuta 2010

Parsanmakuinen kierrevuoka

Tästä ruoasta itse tykkään valtavasti helppo ja hyvän makuinen. Tein tälläkertaa ruoan värillisestä kierrepastasta vaikka meillä lapset hieman vieroksuukin pastan eri värejä. Varsinkin vihreät kierteet meineevat jäädä lapsilta syömättä.Ruoka on myös kaunimman näköistä kun sen tekee kinkku rouheesta eikä suikaleista mutta nämähän ovat vain maku asioita.

Tänään kun hoitolapset lähtevät me menemme lasten teatteriin katsomaan Hölmöläiset tai tytöt menee me viemme ja itse menen kirjastoon siksi aikaa. Olen kova lukemaan kirjoja ja taas kerran on kaikki lainatut kirjat luettu. Onneksi olen tämän luku innon saanut äidiltäni perintönä ja minulta se on taas meidän lapsiin periytynyt.

5 dl kierrepastaa
vettä, suolaa
200 g palvikinkkua
KUORRUTUS:
5 dl vettä
1 pss
parsakeittoaineksia
1 dl soijamaitoa tai kermaa
1 prk säilyke parsaa paloina
100 g juustoraastetta

Keitä makaronit ohjeen mukaan. Valuta ja kaada uunivuokaan. Levitä päälle kinkku. Valmista parsakeittoaineksista kuorrutus. Lisää vesi ja sekoita parsajauhe sekaisin kaada mukaan myös säilyke parsa liemineen ja kerma anna kiehahtaa ja kaada kuorrute vuokaan makaronien päälle sekoita aineet niin  että kaikki menevät sekaisin. Ripottele juustoraastetta pinnalle ja laita paistumaan uuniin 200 asteeseen noin 30-45 minuuttiksi tai niin että pinta saa kauniin värin. Tarjoile tuoresalaatin kera.


2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)