kotiliesi

maanantai 8. marraskuuta 2010

Keltainen broilerkastike

Tänään oli ruokalistalla (jonka kotisivuilleni teen hoitolasten vanhemmille osviitaksi mitä syömme viikon aikana) kanakeittoa mutta sitten jostain syystä halusinkin tehdä kastikkeen nuudeleiden kera ja ei kun tuumasta toimeen ja selaamaan ruokaohjeita ja löytyihän sieltä vanhasta yhteishyvästä ohje josta otin osviittaa. Ruoka oli kyllä tehty uunissa ja aineet oli nämä mutta mausteita lisäilin ja tuli todella ihanan makuista ruokaa. Suosittelen kokeilemaan.

250 g broilersuikaleita naturel
6 viipaletta pekonia
1 isompi prk herkkusieni viipaleita
2 1/2 dl ruokakermaa
3 dl juustoraastetta
1/2 dl tuorejuustoa (paprika-sipuli)
2 tl kurkumaa
1 tl currya

Paloittele pekoni ja paista broitsun kera kypsäksi. Kaada joukkoon herkkusienet sekä kerma ja juustot. Mausta ja jätä toviksi liedelle jonka olet jo laittanut päältä pois.
Ruoka sopii hyvin riisin tai nuudelin miksei jopa makaronin kera mutta älä unohda kunnon raikasta salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)