maanantai 18. lokakuuta 2010

Minestronekeitto

Syysloma on sitten alkanut ja meillä näyttää olevan hiljaisempaa kolme lasta on lomalla ja yksi kipeänä. Omat tytöt lähti eilen mummolaan niin että rauhallista on. Kävimme eilen illalla pitkällä kävely lenkillä.
Ruokaa tuntuu ettei nyt kulu ollenkaan, täytyy syödä tuota jääkaappia tyhjäksi välillä. No, täksi päiväksi olikin ruokana minestronekeitto eli meillä se tietää spagetin ja jauhelihakastikkeen uutta elämää. Tämän ruoanhan voi siis tehdä ihan alusta eli jauhelihasta ja raaasta pätkä spagetista mutta jos vain on kaapissa jauhelihakastike ja spagettia edelliseltä päivältä tähän se menee hyvin.


n. 3 dl spagettia
6 dl vettä
1 lihaliemikuutio
2 valkosipulinkyttä
3 dl jauhelihakastiketta
1 tlk (70 g) tomaattisosetta
1 pss(250 g ) kasvissuilaleita
1 tl tinjamia
parmesaan juuston kannikka

Pilko spagetti pieniksi ja laita pataan veden kera. Kaada joukkoon myös jauhelihakastike, lihaliemikuutio ja tomaattisose ym. Kaapista löytyi parmesan juuston kannikka jonka pilkoin pieniksi ja laitoin keiton joukkoon. Anna hautua hetki  niin että parmesani pääsee sulamaan keiton joukkoon.


1 kommentti:

  1. Voi hertileit sentään... just äsken siisrsin koneelle kuvia, joissa oli minestronekeiton kuvia kans, syötiin lauantaina ja hyvää oli. Tein savukinkusta ja kaaliakin siihen ohjeesenn tulee... Pitääpä tehdä joku kerta tällaista versiota. Iltasin ekittoa saattaa syödä, vaikkei muutoin arkisin laitetan ruokaa kotona...eikä kyllä viikonloppuisinkaan, kun ollaan oltu menossa 3 viikonloppuna...ihan jo kaipaisi kotiviikonloppua.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)