lauantai 23. lokakuuta 2010

Lohi-katkarapu pasta

Meillä on pihatalkoot iltapäivästä ja pakkohan siellä on jotakin koittaa tehdä kun kerta lasten kanssa pihalla olen päivät pitkät joten harava käteen ja menoksi. Kävin aamupäivästä hakemaan hoitolasteni äitiä joka asuu samassa taloyhtiössä haravoimaan ja niin me tytöt laitettiin hösseliksi. Meidän taloilla on paljon ihania puskia ja pensaita joista tykkäämme mutta nyt kun haravoitti lehtiä niin ei ne nyt niin ihania ollutkaan mutta puolentoista tunnin uurastuksen jälkeen oli viisi jätesäkillistä ja etupihamme haravoitu mutta puhtaudesta en puhu mitään tuuli niin kovaa välillä että lehdet lenteli sinne tänne.

Ruoka on taas kerran nopeaa ja hyvää. Olettekos panneet merkille viikolla kerkiän paneutumaan ruokaan paljon enemmän näin viikonloppuisin on sitten enemmän näitä pika versioita että kerkiää touhuta muutakin eli juuri päinvastoin kun yleensä perheillä.

Nauhapastaa
vettä ja suolaa

400 g lohisuikaleita marinoituja
1 iso sipuli
100 g viherpippurisulatejuustoa
1 pss pakaste kasvissuikaleita
1 tomaatti
200 g katkarapuja
2 dl ruokakermaa
1 kalaliemikuutio
sitruunapippuria
tilliä

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan jätä kuitenkin hieman raaaksi.
Paista sipuli ja lohi kypsiksi lisää sulatejuusto ja pakaste kasvikset. Lisää pasta josta olet kaatanut veden pois ja lisää loput aineet anna hautua vielä niin että katkaravut lämpenee ja mausta.  Raasta pinnalle parmesaania. 

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit :)