sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kanakeitto

Olen koittanut laitella useampaan otteeseen tänään tätä kanakeittoa tänne sivuille mutta kuva ei millään suostunut ilmaantumaan lataili vain tämä koneeni, meinasi loppua yhteisy ymmärrys ja aijoin jo luovuttaa mutta nyt sitten kun ihmeen kaupalla kone alkoikin taas tottelemaan käskyjäni.

Siispä, Teatteri reissu tehtiin ja kappale oli hyvä. Tänään on tiedossa ostos päivä poikani haluaa itselleen paidan ja tytöille täytyis löytää toppahousut. Joten taas kokataan nopeaa ja helppoa mutta aina niin herkullista kanakeittoa. Tästä on niin monta versiota kun on kokkiakin ja itsekin olen varioinut tätä keittoa vaikka kuinka paljon mutta silti tämä perus yksinkertainen tulee aina uudelleen ja uudelleen tehtyä

400 g kermamarinoitua broiler suikaletta
2 porkkanaa
1 sipuli
8 dl vettä
1/2 prk ananas murskaa
100 g pakaste maissia
2 kanaliemikuutiota
100 g viherpippuri sulatejuustoa
2 rkl perunajauhoja
paprikajauhetta
currya
kurkumaa

Pilko porkkana pieniksi paloiksi samoin sipuli ja paista ne broilerin kera padassa. Pilko joukkoon sulatejuusto, maissit, ananasmurska ja kaada vesi päälle mausta ja suurusta perunajauhoilla. Eli tilkkaan vettä sekoita perunajauhot ja kaada ne keiton joukkoon. Anna hautua niin että porkkanat ovat kypsiä. Tarjoile keitto krutongin tai patongin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)