tiistai 28. syyskuuta 2010

Riisi-omena pannukakkua

Tämä pannari meni hyvin kaupaksi vaikka koostumus olikin hieman löysempi kuin yleensä. Tänne piilotin taas riisipuuron jämät ja omenoita.

1 l  maitoa (mulla oli puolet ja puolet soijamaitoa ja maitoa)
3 dl riisipuuroa
4  dl vehnäjauhoja 
3 munaa
2 tl vaaniljasokeria
1 tl suolaa
5 omenaa raastettuna
2 tl leivinjauhetta

Kaada maidon sekaan puuro ja jauhot sekä mausteet. Vatkaa sitten munat joukkoon ja laita turpoamaan jääkaappiin ainakin puoleksi tunniksi. Lisää omaenaraaste juuri ennen pellille laittoa ja sitten uuniin noin 30-45 minuuttia 200 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)