perjantai 24. syyskuuta 2010

Broilerjauheliha-kasvispihvit



Tänään olin kahden vaiheilla hakeako kaupasta makkaraa vai tehdä näitä pihvejä laiskuus voitti en jaksanut mennä kauppaan otin pakkasesta kananjauhelihan sulaan ja aloin hommiin. Siis ranskalaisten kera tänään pihvejä dipppi soosi ja salaattia.

400 g kanapojan jauhelihaa
1 sipuli
2 porkkanaa raasteena
1 kurpitsa raasteena
1 kananmuna
2 rkl kauranryyniä
ruohosipulia, suolaa, tinjamia ja pippuria

Silppua sipuli ja raasta porkkana ja kurpitsa. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita keskenään. Anna tekeytyä kotva jääkaapissa noin puoli tuntia. Muotoile kostutetuin käsin pihvejä jotka laita kuumalle paistinpannulle. Paista molemmin puolin niin että pihvi saa kauniin värin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)