tiistai 12. syyskuuta 2017

Hävikkiviikosta Atria uutuuksiin



Ulkona on niin synkkää, että sisällä saa pitää valot päällä heti aamutuimaan.
Sataatihuuttaakin siihen malliin, ettei ulos tee ollenkaan nyt mieli.
Siispä keksimään sisähommia lasten kanssa.
Piirtämäistä, leikkimistä ja yhdessä ruoan valmistamista ym. hauskaa.



Olettekos huomanneet kaupassa käydessänne, että Atrialta on tullut taasen uutuus-tuotteita hyllyille.
Vuolu-lihoja on ennenkin ollut tarjolla ja nyt tuli maukas uutuus eli vuolu härkä ryhmään mukaan.
Tämä on kyllä mieleinen uutuus minulle.
Minulla tulee vuolulihaa käytettyä eniten salaateissa, leipien päällä sekä ruokiin laitettuna.





Tällä viikolla vietetään hävikkiviikkoa joka tarkoittaa sittä, että koitamme kukin tahollamme vähentää ruoan hävikkiä.
Itse olen todella huono heittämään ruokaa roskiin, aina koitan löytää vielä jonkun mahdollisuuden jatkokäyttää tuotteet niin, ettei hävikkiä kertyisi.

Eilen tuli tehtyä pyttipannu uudesta punajuuri gastromakkarasta.
Tuli ihanan vaaleanpunaista ruokaa tarjolle.
Harmi vain kuva jäi teille ottamatta.
No, ehkä sitten ensikerralla kuvan kanssa tämä ruoka 😊.


2 kommenttia:

  1. Tuo punajuurimakkara näyttää jännälle,tuota pitääkin maistaa:) Hävikkiviikko olisi kyllä tarpeen ottaa itsellekin käyttöön...oikein harmittaa kun hyvää ruokaa menee välillä roskiin..toki sitä yrittää pakkaseen "pelastaa" sen mitä pystyy:) Ruokalista näytti hyvältä...Mukavaa viikkoa sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valtakunnllinen hävikkiviikko on niin hyvä, niin tulee itsekin hieman tarkemmaksi taasen tämän ruokahävikin kanssa.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)