keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Sitruunaiset savulohipullat


Eilen oli ruokana sitruunaisia savulohipullia.
Näissä ei kauaa nokka tuhise ja saa mukavaa vaihtelua ruokailuun.
Nämä pullat voi myös paistella kypsiksi uunissa 220 asteessa noin 20  minuuttia.


500 g kypsää savulohta
1 sitruunan mehu 
1 dl korppujauhoja tai voileipäkeksi murskaa
2 dl kermaa tai vettä
1 kananmuna
n.1 tl valkopippuria
1 rkl tilliä
n. 1 tl ruususuolaa



Ota lohesta nahka pois ja muussa sitä hieman kulhossa haarukalla.
Kaada lohen joukkoon sitruunan mehu, korppujauhot sun muut ainekset.
Sekoita hyvin.
Anna tekeytyä noin vartin verran ja pyörittele sitten taikinasta kostein käsin paistinpannulle pullia.
Anna paistua kypsiksi aina välillä käännellen, että pullat saavat väriä joka puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)