maanantai 2. tammikuuta 2017

Pinaattiset broileripyörykät


Tänään oli ruokana pyttipannua lihapullilla. 
Viimme yö meni sängyssä kieriskellen ja neljältä nousin sitten lopulta ylös ja aloin valmistella päivän ruokaa. 
Tein 400 g kananpojanjauhelihaa kahden sorttisia lihapullia. Kummatkin oli todella herkullisia.
Ohjeen nappasin viimme helmikuun Yhteishyvän ruoka-lehtisestä.



150 g pakaste pinaattia
400 g broilerin jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1/2 sitruunan mehu
1 tl ruususuolaa
1 dl parmesaaniraastetta
1 rkl öljyä

Sulata pinaatit ja painele niistä neste pois. 
Itse puristelin pinaatit nyrkissä, mutta halutessaan voi saman homman hoitaa sihtiä apuna käyttäen.
Sekoita kaikki ainekset sekaisin kulhossa ja anna makustua hetki ennen valmistamista.
Paista sitten kostein käsin pöyräytetyt lihapullat paistinpannulla öljyssä.


4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta 😀. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansu, samoin sinulle hyvää alkanutta vuotta.

      Poista
  2. Voi, näitä täytyy joku kerta kokeilla! Olen kaivannut käteviä ohjeita, joissa hyödynnetään broilerinjauhelihaa. :) Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään broilerilihapullista myös aivan tavlliseen tapaan murekkeen tekemällä ja laitan joukkoon vain currya.
      Tulee niin hyviä.

      Poista

Mukavaa kun kommentoit :)